Wat doe je als Stichting Dagbesteding je benadert om bussponsor te worden? Bij Swijnenburg & Valk Makelaardij twijfelde het directie-duo Marc Swijnenburg/Roeland Valk geen moment.

“Het is mooi om een goed lokaal doel te mogen ondersteunen”, zegt Roeland Valk. “Want zo zíen we Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Bussponsor-zijn is voor ons een manier om onze maatschappelijke betrokkenheid met de regio tot uiting te brengen.” Voor Swijnenburg & Valk Makelaardij betekende de ondertekening van hun driejarige contract met SDK een verlenging van een eerdere verbintenis met de stichting. Roeland Valk heeft de drie busjes met op de achterzijde de naam van zijn bedrijf al meerdere malen door de Krimpenerwaard zien rijden. “Ook collega’s maken me er op attent,”, grijnst de Krimpenaar. “Dat is super leuk en een teken dat de busjes opvallen!”

Uiteraard is SDK trots dat Swijnenburg & Valk Makelaardij tot de mooie groep bussponsors behoort. Het in het Kortland-gebouw aan de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel gevestigde kantoor heeft namelijk een voortreffelijke reputatie in de regio als het gaat om de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Een goede naam die alles te maken heeft met de onderscheidende werkwijze van Marc Swijnenburg, Roeland Valk en hun medewerkers. “Wat ons onderscheidt is de persoonlijke wijze waarop we onze klanten begeleiden, adviseren en helpen. Mensen mogen rekenen op Marc’s en mijn persoonlijke inzet van eerste contact tot en met de afwikkeling. Die individuele aanpak wordt erg gewaardeerd, merken wij.”

De voorbije paar jaar was de woningmarkt behoorlijk oververhit. Die tijd lijkt nu achter ons te liggen. “De situatie heeft zich genormaliseerd”, zegt Roeland Valk. “Er is nu meer rust en dat is zowel voor de kopende als verkopende partij goed.”

Wie meer wil weten over de dienstverlening  van Swijnenburg & Valk Makelaardij, kan kijken op de website www.svmakelaardij.nl