De Vries en Verburg ondertekende deze week een overeenkomst met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK). Het bouwbedrijf uit Stolwijk verbond zich voor drie jaar als medesponsor van het personenvervoer van de verstandelijk beperkte deelnemers SDK van hun woonadres naar de dagbestedingslocaties en weer terug.

“Als onderneming voelen we ons verbonden met de samenleving, zeker óók die in onze Krimpenerwaard”, vertelt Marco Dekker, commercieel directeur van De Vries en Verburg. “Stichting Dagbesteding heeft een uitstekende naam in de regio en zorgt voor een even zinvolle als fijne vormen van dagbesteding voor haar deelnemers. Ze maken daardoor volop deel uit van de maatschappij; dat spreekt ons sterk aan. We hoefden dan ook niet lang na te denken om deze mooie stichting te sponsoren.” SDK is op zijn beurt bijzonder blij met de sponsor-support vanuit het regionale bedrijfsleven. “In de Krimpenerwaard zijn er gelukkig heel wat ondernemers die hart hebben voor onze stichting”, zegt directeur Arjenne Timmer. “De Vries en Verburg is daar een prachtig voorbeeld van.”

Bedrijven die ook willen deel uitmaken van het bussponsorcollectief van SDK zijn van harte welkom om contact op te nemen. Dat kan via 06-53794959 of arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com.