Tafelronde 165 Krimpenerwaard organiseert op zaterdag 30 september een padel-toernooi waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard!

Nieuwgierig hoe het is om padel te spelen of al actief in de zeer toegankelijke en snelst groeiende sport in Nederland? In dat geval is het padeltoernooi dat Tafelronde 165 op zaterdag 30 september organiseert een ideale kans.

“Iedereen is welkom,” vertelt Lennart Hordijk, zelf enthousiast beoefenaar van de racketsport en lid van tafelronde 165. “En wat ook mooi is: met je deelname steun je het goede doel, want de opbrengst gaat naar Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een lokale organisatie die mensen met een verstandelijke beperking fijne, leuke en zinvolle dagbesteding biedt op achttien locaties in de regio. “We hebben jaren geleden al eens een hardloopwedstrijd georganiseerd waarin SDK het goede doel was. Dat was toen een groot succes en wat ons trof waren de dankbaarheid en het enthousiasme van de mensen. Reden genoeg om opnieuw in actie te komen voor deze mooie stichting.”

Op zaterdag 30 september wordt het padeltoernooi afgewerkt van 18.00 uur tot 22.00 uur in My Padel Club aan de Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel (het gebouw van My health Club, red.). Er is plaats voor 112 deelnemers. Meedoen kost 30 euro per persoon. Het totale bedrag en de kosten van eventuele huur van een racket gaat naar het goede doel. “We hopen uiteraard op veel mensen,” zegt Lennart Hordijk, zélf enthousiast padel-beoefenaar. “Iedereen is welkom: van mensen die nog nooit een padel-racket in hun handen hebben gehad als beginners en gevorderde spelers. er wordt naar sterkte ingedeeld en je hebt de garantie dat je in ieder geval een uur op de baan staat. Inschrijven kan zowel per koppel als indivudeel. Heb je geen padel-partner dan doen wij ons best om je er aan één te helpen.

Tafelronde 165 geldt als een dynamische club jonge professionals/zelfstandige ondernemers die twee keer per maand bijeenkomt. De leden mogen niet ouder zijn dan 40 jaar. “We dineren één keer in de vier weken in Belvedere Schoonhoven en beleggen bijeenkomsten bij elkaar thuis op of het bedrijf,” legt Lennart Hordijk uit. Én we organiseren evenementen voor goede doelen in de Krimpenerwaard. Dit pedel-toernooi is er zo één. We verheugen ons er zeer op en maken er met de deelnemers een geweldige avond van.” Inschrijven kan via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/padel165